Hünnap suyu, çoğu insan için malum, ancak bir tek bu tür
komik mevzuşma tarzı ile etiketlenmiş olmayı hak etmiyor. Bu bir çok
özellikleri ile lezzetli meyve c atlatmayı vücudumuzu yardımcı olabilir. C
vitamini bakımından varlıklı, ek olarak sindirmek, daha iyi uyku ve endişe için
mükemmeldir . Hünnapın suyu değil mutlaka!
Hünnap: meyve
Hünnap üzerinde yetişir , bu meyve şekli verilen Çin tarihi
olarak da adlandırılır. Bu Ramnaceous ailesine aittir ve uzmanlar içinde
Ziziphus jujuba olarak tanımlanmıştır . Bu kontrolden sonrasında hünnap önce
ciltte açık sarı olur ve daha sonrasında olgunlaşmanın, turuncu, kırmızı ve
koyu kırmızıların ilerlemesiyle olur. Bu meyvenin dış kısmı sadece renk
değiştirmez , pürüzsüz ve buruşmuş olur . Okşamak çok hoş değil ama hazzımızda
kalmıyoruz, saatlerce elinizde tutmayınız.
Hünnap: Bitki
Hünnap yüksektir onlar fazla 10 metre ölçmek numuneler de
ise, sadece meyve görünmüş olduğunden, çok küçük olan kiraz veya kuru erik ,
yukarıda açıklandıği gibi, ya da tarih.
Hem de İtalya'da bulunan bu nebat, özellikle yaygın değil
fakat ender değil, her şeyden çok çok iyi bilinmemektedir, öteki şeylerin yanı
sıra hala olgunlaşmamış beyaz hamur harcı ve gevrek olan lezzetli meyveleri
benzer biçimde. Kökenler Suriye'de bulunacak , sadece 1660'da İtalya'ya geldi
ve hala Veneto'daki Euganean Tepeleri'nde yetiştiriliyor.
Hünnap: iyi mi yenir
Eylül ve Ekim ayları içinde olgun hünnap , hala yeşil
olduğunda anlaşılabilir, Apple çok benzerdir tadı var olacak, birlikte
antioksidanlar, özellikle polifenoller, özellikle varlıklı C vitamini, üzerinde
yararlı etkileri arttırmak sağlık.
Diğer taraftan, doğru anı beklersek, Hünnap damak hazzımızın
tarihlerine çok yakındır. Bu durumda, ortalama bir hafta boyunca oda
sıcaklığında saklanabilir. Hünneni tüketmenin alternatif bir yolu : salamurada
, her vakit zeytinleri gibi içerde tuttukları tohuma dikkat etmek.
Hünnap: iyelik
Bu meyvenin, özellikle Çin'de ve genel olarak Asya
ülkelerinde , ilk defa onlar için terapötik fakatçlar için kullanıldığı malum
antik çağlardan beri bilinmesine rağmen, vücudumuz için çok değerli olan
öngörülemeyen özellikleri vardır .
Hünnap, sindirmek yapmak hatta geleneksel Çin tıbbı bunu
tavsiye etti, daha modern kullanım anksiyete veya ağrı yatıştırmak etmektir.
Uykusuzluk durumunda Jujube yararlı olabilir ve kabızlık yada yüksek
tansiyondan muzdarip olsa bile. Bu meyvenin öteki özellikleri,
anti-enflamatuardır, örneğin, tanenler ve fosfor ve demir açısından varlıklı
olmak üzere kan dolaşımına yardımcı olma özelliği.
Herkes, sever hünnap, ama daha sonrasında yaşla beraber kim,
güçlü kemikler için bu besin üzerine ve serbest radikalleri sayesinde savaşım
sayabilir C vitamini bağışıklık sistemini kuvvetlendirir. Giuggila'nın Hafızayı
güçlendirdiğini unutmayalım
Hünnap: kalori
hamur harcını 100 gram olan 78 kalori Bu Meyve L '81% su,%
0.8 protein,% 0.4 kül,% 0.1 yağ ve% 0.6 ihtiva lifler,% 5.8 şekerler ve
karbonhidratlar. Vitaminler benzer biçimde, mevcut olan vitamin A, vitamin B1,
B2, B3, B6 ve C vitamini, mineraller içinde kalsiyum, fosfor, demir, sodyum,
potasyum, magnezyum, bakır, çinko ve manganez standı, sadece dahil olmak üzere
öteki önemli unsurlar söz var linoleik asit, stearik asit, misristik asit,
maslinik asit, tanenler, flavonoidler ve polifenoller.
Hünnap: tarifler
Hünnap kahramanı gören en iyi tanım, çay yada kahvaltı ile
tatmak için muhteşem olan bisküvilerdir. 'arkadaşlarına sunmak için 20
hazırlamak sarı mısır unu, 200 gram, 150 00 un, şeker 60 gram, 1 yumurta,
kabartma tozu 2 çorba kaşığı, tereyağı 50 gram süt yarım bardak procuriamoci,
minik tuz. Grappa eklemek isteyen herkes , ama her şeyden önce, çekirdekten
yoksun kaldıktan sonra parçalara ayrılmak için hünnü, en az 1 ect alır.
İki unun elenmesinden sonra mayayı ekleyin ve bir kasede un,
eritilmiş tereyağı ortaya koyun, şeker, yumurta, süt, tuz ve grappa'yı örtün.
Herşeyi birleştirdikten sonra, meyvelerimizi ekleyebilir ve parşömen kağıdıyla
kaplanmış fırının plakasına 20 dakika boyunca 180 derecede pişirmek için
topları hazırlayabiliriz .
