Hünnap: meyve, özellikleri, kalori ve nasıl yenir

Eylül 09, 2018



Hünnap suyu, çoğu insan için malum, ancak bir tek bu tür komik mevzuşma tarzı ile etiketlenmiş olmayı hak etmiyor. Bu bir çok özellikleri ile lezzetli meyve c atlatmayı vücudumuzu yardımcı olabilir. C vitamini bakımından varlıklı, ek olarak sindirmek, daha iyi uyku ve endişe için mükemmeldir . Hünnapın suyu değil mutlaka!


Hünnap: meyve
Hünnap üzerinde yetişir , bu meyve şekli verilen Çin tarihi olarak da adlandırılır. Bu Ramnaceous ailesine aittir ve uzmanlar içinde Ziziphus jujuba olarak tanımlanmıştır . Bu kontrolden sonrasında hünnap önce ciltte açık sarı olur ve daha sonrasında olgunlaşmanın, turuncu, kırmızı ve koyu kırmızıların ilerlemesiyle olur. Bu meyvenin dış kısmı sadece renk değiştirmez , pürüzsüz ve buruşmuş olur . Okşamak çok hoş değil ama hazzımızda kalmıyoruz, saatlerce elinizde tutmayınız.

Hünnap: Bitki
Hünnap yüksektir onlar fazla 10 metre ölçmek numuneler de ise, sadece meyve görünmüş olduğunden, çok küçük olan kiraz veya kuru erik , yukarıda açıklandıği gibi, ya da tarih.
Hem de İtalya'da bulunan bu nebat, özellikle yaygın değil fakat ender değil, her şeyden çok çok iyi bilinmemektedir, öteki şeylerin yanı sıra hala olgunlaşmamış beyaz hamur harcı ve gevrek olan lezzetli meyveleri benzer biçimde. Kökenler Suriye'de bulunacak , sadece 1660'da İtalya'ya geldi ve hala Veneto'daki Euganean Tepeleri'nde yetiştiriliyor.

Hünnap: iyi mi yenir
Eylül ve Ekim ayları içinde olgun hünnap , hala yeşil olduğunda anlaşılabilir, Apple çok benzerdir tadı var olacak, birlikte antioksidanlar, özellikle polifenoller, özellikle varlıklı C vitamini, üzerinde yararlı etkileri arttırmak sağlık.
Diğer taraftan, doğru anı beklersek, Hünnap damak hazzımızın tarihlerine çok yakındır. Bu durumda, ortalama bir hafta boyunca oda sıcaklığında saklanabilir. Hünneni tüketmenin alternatif bir yolu : salamurada , her vakit zeytinleri gibi içerde tuttukları tohuma dikkat etmek.

Hünnap: iyelik
Bu meyvenin, özellikle Çin'de ve genel olarak Asya ülkelerinde , ilk defa onlar için terapötik fakatçlar için kullanıldığı malum antik çağlardan beri bilinmesine rağmen, vücudumuz için çok değerli olan öngörülemeyen özellikleri vardır .
Hünnap, sindirmek yapmak hatta geleneksel Çin tıbbı bunu tavsiye etti, daha modern kullanım anksiyete veya ağrı yatıştırmak etmektir. Uykusuzluk durumunda Jujube yararlı olabilir ve kabızlık yada yüksek tansiyondan muzdarip olsa bile. Bu meyvenin öteki özellikleri, anti-enflamatuardır, örneğin, tanenler ve fosfor ve demir açısından varlıklı olmak üzere kan dolaşımına yardımcı olma özelliği.
Herkes, sever hünnap, ama daha sonrasında yaşla beraber kim, güçlü kemikler için bu besin üzerine ve serbest radikalleri sayesinde savaşım sayabilir C vitamini bağışıklık sistemini kuvvetlendirir. Giuggila'nın Hafızayı güçlendirdiğini unutmayalım

Hünnap: kalori
hamur harcını 100 gram olan 78 kalori Bu Meyve L '81% su,% 0.8 protein,% 0.4 kül,% 0.1 yağ ve% 0.6 ihtiva lifler,% 5.8 şekerler ve karbonhidratlar. Vitaminler benzer biçimde, mevcut olan vitamin A, vitamin B1, B2, B3, B6 ve C vitamini, mineraller içinde kalsiyum, fosfor, demir, sodyum, potasyum, magnezyum, bakır, çinko ve manganez standı, sadece dahil olmak üzere öteki önemli unsurlar söz var linoleik asit, stearik asit, misristik asit, maslinik asit, tanenler, flavonoidler ve polifenoller.

Hünnap: tarifler
Hünnap kahramanı gören en iyi tanım, çay yada kahvaltı ile tatmak için muhteşem olan bisküvilerdir. 'arkadaşlarına sunmak için 20 hazırlamak sarı mısır unu, 200 gram, 150 00 un, şeker 60 gram, 1 yumurta, kabartma tozu 2 çorba kaşığı, tereyağı 50 gram süt yarım bardak procuriamoci, minik tuz. Grappa eklemek isteyen herkes , ama her şeyden önce, çekirdekten yoksun kaldıktan sonra parçalara ayrılmak için hünnü, en az 1 ect alır.
İki unun elenmesinden sonra mayayı ekleyin ve bir kasede un, eritilmiş tereyağı ortaya koyun, şeker, yumurta, süt, tuz ve grappa'yı örtün. Herşeyi birleştirdikten sonra, meyvelerimizi ekleyebilir ve parşömen kağıdıyla kaplanmış fırının plakasına 20 dakika boyunca 180 derecede pişirmek için topları hazırlayabiliriz .



Benzer Yayınlar

Sonraki Yayın
« Önceki Yayın
Önceki Yayın
Sonraki Yayın »
Kod Biçimlendirme
  • 1- Yorumlarda kalın karakter kullanmak için <code><strong>...</strong></code> veya <code><b>...</b></code>.
  • 2- Yorumlarda italik karakter kullanmak için <code><em>...</em></code> veya <code><i>...</i></code>.
  • 3- Yorumlarda altı çizili karakter kullanmak için <code><u>...</u></code>.
  • 4- Yorumlarda üzeri çizili karakter kullanmak için <code><strike>...</strike></code>.
  • 5- Yorumlarda HTML kod kullanmak için <code><code>...</code></code> veya <code><pre>...</pre></code> veya <code><pre><code>...</code></pre></code>, yorumlarda kod kullanmak için aşağıdaki kod dönüştürücü programını kullanın.

Disqus
Yorum Ekle

Hiç yorum yok